tiistai 12. lokakuuta 2010

Fiellun putous

Täällä vietimme toisen yömme ja tiedossa oli yö teltassa ilman makuupussia... Laaksossa oli sitten hyttysiä ihan kiitettävästi, joten ensimmäisenä oli tiedossa hyttysmyrkyn levittäminen. Siis kun teltta oli saatu pystytettyä ja vaatteet vaihdettua.


Tänään olikin illalliseksi vuorossa nötköttiö ja nuudeleita. Tällä kertaa meillä oli sitten hirvenlihanötköttiä. Koska tuuli pyöri laaksossa ei kaasukeittimella veden keittämisestä tullut mitään, joten siirryimme nuotiolle. Nuotion äärellä oli mukava istua eikä hyttysetkään häirinneet pahasti. Koko kattilallinen ruokaa myös kului hetkessä kolmen nälkäisen naisen käsittelyssä.

Fiellun maasto oli todella kivikkoinen ja hyvät telttapaikat oli kortin alla. Asiaa helpottamaan oli kaikilla telttailualueilla puisia lavereita, joista sai teltan alle tasaisen pohjan eikä mahdollinen sade kastellut teltan pohjaa.

Fiellulla oli myös hauskannäköinen kammi päiväkäyttöä varten. Aamulla saimme sadekuuron niskaan ja pidättelimmekin sadetta kammin suojissa ennen matkan jatkamista. Sadekuuron loputtua lähdimme heti jatkamaan matkaa, mikä sitten kostautui myöhemmin... olisi ehkä kannattanut kuunella säätiedotus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti